SLIJP- & REPARATIESERVICE

Ambachtelijke slijpservice Ambachtelijke reparatieserviceDankzij onze vele jaren ervaring in onder meer metaalbewerking, zetten wij ook nu nog dagelijks deze expertise in om bijvoorbeeld reparaties te verrichten aan metalen objecten. Dat kan bijvoorbeeld om een pan gaan, waarvan het handvat is afgebroken, het verwijderen van een afgebroken bout en herstellen van schroefdraad of het lassen van een bureaustoel. Wij repareren uw bezittingen vakkundig, waardoor u het weer volledig in gebruik kunt nemen. Dat bespaart u de kosten van een nieuw product en u houdt daarmee bovendien eventuele sentimentele waarde in stand.

Daarnaast kunnen wij op ambachtelijke wijze metalen objecten slijpen. Dankzij onze expertise en daarvoor bedoelde apparatuur is het voor ons geen lastige opgave om uw messen, scharen, zaagkettingen, schaatsen en zaagbladen op ambachtelijke en vakkundige wijze te slijpen. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw bezittingen aanzienlijk en kan de kwaliteit ervan weer worden hersteld.

Verder kunnen wij ook binnenbanden in skelter- & kruiwagenwielen inzetten. Tot slot kunnen wij ook van uw tuingereedschap de afgebroken stelen verwijderen en een nieuwe steel aanzetten.

Wilt u hierover meer informatie? Kom eens langs met uw bezittingen of neem contact met ons op.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen