IJZERWAREN

IJzerwaren

HOUT

Hout

SLEUTELSERVICE
& DEURBESLAG

Sleutelservice & deurbeslag

(TUIN)-
GEREEDSCHAP

(Tuin)gereedschap

VERFMENG-
SERVICE

Verfmengservice

ELEKTRA

Elektra

SANITAIR

Sanitair

SCHILDERART.

Schilderartikelen

LIJMEN &
SMEERMIDDELEN

Lijmen & smeermiddelen

BESCHERMING

Bescherming

LADDERS &
TRAPPEN

Ladders & trappen

PNEUMATIEK

Pneumatiek

KANTOOR &
HUISHOUDELIJK

Kantoor & huishoudelijk

SEIZOENS-
ARTIKELEN

Seizoensartikelen

SPECIALE
ARTIKELEN

Speciale artikelen

ONS ASSORTIMENT

Ons assortiment heeft veel weg van die van een bouwmarkt, met enkele belangrijke uitzonderingen. Net als een bouwmarkt levert Havelaar Moerkapelle diverse bouwmaterialen, een breed assortiment aan gereedschap, schilderartikelen, elektra en sanitair. Wat wij daar aan toevoegen is een zeer brede sortering op het gebied van ijzerwaren, tuingereedschap & fitwerk en unieke diensten, zoals een sleutelservice, slijp- & reparatieservice en bezorgservice.

Zo hebben wij bevestigingsartikelen in allerlei soorten en maten, zoals bouten, moeren, ringen, schroeven, zelftappers, enz. Dezen zijn allen van industriële kwaliteit. Binnen de groep ijzerwaren bieden wij daarnaast de kogellagers van series 6000, 6200 en 6300, maar ook diverse lucht-snelkoppelingen (zowel staal als kunststof), D-sluitingen, ketting, staalkabel en bijbehorende accessoires.

Aangezien wij ook veel tuinders- en hoveniersbedrijven bedienen, heeft Havelaar Moerkapelle ook een uitgebreid assortiment dat aansluit op hun behoeften, zoals bijvoorbeeld PVC buizen, koppelingen en fittingen, stalen koppelingen, fittingen, kogelkranen, waterslangen, GEKA-slangkoppelingen, slangklemmen, enz. Daarnaast hebben wij professioneel en moeilijk verkrijgbaar tuingereedschap, waaronder disteltrekkers, sloothaken en bijbehorende stelen, schoffels, bietenhakken, enz.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen