ASSORTIMENT / VERFMENGSERVICE

Wanneer ons aanbod kant-en-klare verven niet voldoende blijkt, of wanneer u verzekerd wilt zijn van de opperste kwaliteit bieden wij u daarnaast ook een verfmengservice. U heeft de keuze uit ontelbaar veel kleuren, los van wat voor merk of collectie dan ook. De keuze is geheel aan u. Wij kunnen de kleur van uw wens vervolgens mengen als Histor of, wanneer u de allerbeste kwaliteit wenst, Sigma verf, terwijl u wacht. Omdat wij onze mengverven altijd afprijzen, bent u ook nog eens gegarandeerd van een goede aanbieding. Het mengen van een verfproduct is een kwestie van enkele minuten dus kunt u daar gerust ter plaatse op wachten. Een uitgebreidere beschrijving vindt u hieronder.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Verfmengservice

VERFMENGSERVICE

Met een enorme kleurendatabase heeft u werkelijk de keuze uit alle kleuren van de regenboog. U kunt bij ons in de winkel uw keuze maken uit de honderden kleuren in onze kleurenselector of onze vele kleurenwaaiers of u kunt zelf een kleur aandragen. De keuze van de kleur is namelijk volledig merkonafhankelijk. U kunt dus gerust een Sikkens kleur uitkiezen om vervolgens een Sigma product te laten mengen. Wanneer de door u aangedragen kleur bij ons onbekend is, kunnen wij in 99% van de gevallen alsnog de juiste kleurformule achterhalen.
Vervolgens kunnen wij de kleur van uw keuze mengen in ieder soort product, of het nu hoogglans lak voor buiten, matte muurverf voor binnen of betonverf voor binnen & buiten dient te worden. Het is allemaal mogelijk. Wij mengen dit standaard in een Histor product en kunnen dit zowel in kleine als in grote verpakkingen doen. Omdat wij onze mengverven altijd afprijzen, bent u ook nog eens gegarandeerd van een goede aanbieding. Het mengen van een verfproduct is een kwestie van enkele minuten dus kunt u daar gerust ter plaatse op wachten.

SIGMA PROFESSIONELE SCHILDERSVERVEN

Wanneer de allerbeste verf voor uw klus een vereiste is, bieden wij u de hoogwaardige schilderskwaliteit verven van Sigma. Deze lakken en latexen zijn in verhouding met Histor producten iets kostbaarder, maar u bent dan gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit. Een van de populaire en bekende Sigma producten is bijvoorbeeld Schakelverf. Deze lak is zèèr geschikt voor buiten en de zware omstandigheden die daar bij horen en garandeert u, ook jaren later nog, van een prachtige afwerking en uitstekende bescherming voor uw houtwerk. Omdat wij ook onze professionele mengverven altijd afprijzen, bent u ook nog eens gegarandeerd van een goede aanbieding. Het mengen van een verfproduct is een kwestie van enkele minuten dus kunt u daar gerust ter plaatse op wachten.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen