ASSORTIMENT / SPECIALE ARTIKELEN

Dit betreft een aantal artikelen die niet onder eerdergenoemde assortimentsgroepen vallen of die wij graag nog apart willen noemen, omdat dit producten zijn waarmee wij ons onderscheiden van onze concurrenten, zoals kwaliteitsbuitenverlichting, Bobi brievenbussen, schuifwandkasten, Mammoet skelters, (Zwitserse) zakmessen, enz. Maar ook producten waarvan wij begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om deze in voorraad te hebben, zoals volledige series kogellagers, trillingsdempers, luchtfittingen, kettingwielen en bok- & zwenkwielen. Een uitgebreidere beschrijving vindt u hieronder.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Speciale artikelen

BOBI BRIEVENBUSSEN

Bestel bij ons uw Bobi brievenbus en ontvang 10% korting

Naast de eenvoudige en betaalbare brievenbussen van o.a. Brabantia leveren wij ook de exclusieve brievenbussen met de bekende Finse kwaliteit van Bobi. Deze brievenbussen kenmerken zich door het attractieve ontwerp en de enorme keuze in zowel kleur als uitvoering en natuurlijk de degelijkheid van de producten. Wij hebben in onze winkel slechts een aantal brievenbussen ter bezichtiging staan, maar omdat de showroom van Bobi zich op steenworp afstand van onze winkel bevindt, kunt u op die manier alle modellen uit de catalogus in hun showroom 'in het echt' aanschouwen. Wanneer u bij ons uw Bobi brievenbus en evt. accessoires bestelt, ontvangt u bij ons 5% korting op de adviesprijs. U kunt vervolgens de bestelde producten binnen enkele dagen bij ons in de winkel komen ophalen.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of kunt u hier de catalogus van 2013 met prijzen bekijken.

ZAKMESSEN & MULTITOOLS

Victorinox: De originele Zwitserse zakmessen `

Onder het grote publiek heeft het Zwitserse zakmes de laatste jaren flink aan populariteit ingeboet. Dit komt vooral door de misvatting dat een Zwitsers zakmes als wapen wordt gezien. Dit is echter niet het geval. Het Zwitserse zakmes valt niet onder de huidige Wapenwet. Wel kan het verboden zijn om het zakmes mee te nemen naar bepaalde locaties waar een verordening geldt, zoals bijvoorbeeld in een kroeg of bioscoop.

Dit alles doet echter niets af aan het feit dat een origineel Zwitsers Victorinox zakmes tientallen gereedschappen overbodig maakt en daarmee een onmisbaar stuk gereedschap is voor zowel recreant als vakman. Daarnaast is het een ambachtelijk stuk gereedschap van de allerhoogste kwaliteit. Er zijn talloze verhalen van gebruikers die zo'n origineel Zwitsers zakmes in hun jeugd hebben aangeschaft en er tientallen jaren later nog altijd plezier van hebben.

Het aanbod van deze zakmessen is immens, maar wij hebben een selectie van de meest praktische modellen in voorraad. Zo is er bijvoorbeeld het model Fisherman dat, zoals de naam al zegt, speciaal is ontwikkeld voor fervente vissers. Dit mes bevat o.a. een visontschubber en een hulpstuk om eenvoudig de haak uit de bek van een vis te halen. Voor echte IT-professionals is er de CyberTool. Dit stuk gereedschap is onmisbaar voor elke computermonteur en bevat naast de traditionele functies ook specifieke gereedschappen voor IT doeleinden zoals een multi-functionele tang, kabelstripper en diverse bits die voorkomen in computersystemen en installaties.

Het absolute vlaggenschip onder de originele Zwitserse zakmessen van Victorinox is de SwissChamp (zie afbeelding). Deze alleskunner is voor praktisch elke toepassing geschikt en bevat maar liefst 33 (!) functies, aarvan de belangrijkste een houtzaag, groot mes, schaar en tang zijn. Zo is er voor praktisch ieder doeleinde en iedere hobby of beroep een geschikt zakmes, waaronder tevens eenvoudige en betaalbare instapmodellen.

Bekijk al onze voorraadmodellen in het overzichtelijke productblad of kom langs in onze winkel.

Verder hebben wij ook die andere bekende Zwitserse zakmessen van Wenger, multitools van Leatherman, jachtmessen van Buck en overige kabel-, snoei-, eenhands-, werk-, zak-, jacht-, schil-, asfalt-, uitbeen-, steek-, vlees-, brood- en keukenmessen, alsook school-, linnen-, huishoud-, coupeur-, kappers- en nagelscharen, nageltangen en pincetten. Wilt u uw messen eens slijpen, dan kunt u dat eenvoudig zelf aan de hand van één van onze aanzetstalen, wetstenen of messenslijpers. Anderzijds kunnen wij op ambachtelijke wijze uw messen, alsook bijvoorbeeld schaatsen of zaagkettingen slijpen.

KWALITEITSBUITENVERLICHTING

Naast ons standaardassortiment aan buitenverlichting en schijnwerpers kunnen wij op bestelling een scala aan buitenverlichting van hoge kwaliteit aanbieden variërend van klassiek tot hypermodern, van grondspot tot lantaarn en van RVS tot grachtengroen. Hiervan hebben wij een bescheiden collectie ter bezichtiging in onze winkel. De buitenlampen zijn in een aantal kleuren en maten leverbaar en worden in de meeste gevallen speciaal voor u op bestelling gemaakt en geleverd. Dat heeft tot gevolg dat u gegarandeerd bent van de allerhoogste kwaliteit en de beschikking hebt tot een exclusieve selectie aan buitenverlichting.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of kunt u hier de diverse catalogi met buitenverlichting vinden.

MAMMOET SKELTERS

De skelters van Mammoet staan sinds jaar en dag voor oerdegelijkheid speelgoed voor onze kinderen. Het is een eenmalige investering in een speelgoed dat feitelijk mee gaat zolang een kind er op wil rijden. Wij beseffen dat de aankoop van een skelter een belangrijke uitgave is en staan u desgewenst ook graag te woord en voorzien u van passend advies. Als dealer van Mammoet skelters hebben wij een showroom met een aantal modellen van klein tot groot die direct uit voorraad leverbaar zijn en hebben ook de meeste accessoires in voorraad. U kunt dus ook bij ons terecht wanneer u een tweedehands skelter wilt opknappen. Let wel op, vaak is een nieuwe skelter in aanschaf even duur als het vervangen van alle defecte onderdelen van een tweedehands model. Wanneer wij een gewenst model niet in voorraad hebben, kunnen wij deze uiteraard op korte termijn op bestelling leveren. Mocht er onverhoopt iets defect gaan aan de skelter, kunnen wij evt. ook vakkundige reparatie- en/of onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of kunt u op de officiële site de diverse Mammoet skelters en accessoires bekijken.

BIJZONDERE IJZERWAREN

De meeste ijzerwaren zijn al kort besproken in de assortimentspagina ijzerwaren, maar hier lichten we graag nog eens kort een aantal producten uit. Zo hebben wij de volledige series 6000, 6200 en 6300 van de industriële stof- en spatwaterdichte kogellagers. Ook hebben wij andere bijzondere ijzerwaren zoals trillingsdempers, kettingwielen, rollenketting en bijbehorende sluitschakels, zwenkwielen van klein tot groot en een enorm aanbod aan bevestigingsmaterialen.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen