ASSORTIMENT / SLEUTELSERVICE & DEURBESLAG

Wij hebben zo'n 500 verschillende sleutels in voorraad. De kans is dus groot dat we voor u een passend duplicaat kunnen produceren. Dat geldt in ieder geval voor de meeste cilindersleutels, maar ook fietsen, scooters en bepaalde typen auto's en vrachtwagens. Verder leveren wij uiteraard bijpassend deur- en raambeslag, zowel met als zonder politiekeurmerk in diverse uitvoeringen. Een uitgebreidere beschrijving vindt u hieronder.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Sleutelservice & deurbeslag

KLAAR TERWIJL U WACHT

Wij dupliceren dagelijks sleutels van deuren, hangsloten, fietsen, scooters, auto's en vrachtwagens. Alle gangbare sleutels hebben wij standaard voor u in voorraad. Wij hebben maar liefst zo'n 500 verschillende sleutels op voorraad. Het daadwerkelijk dupliceren van de sleutel is binnen een paar minuten gebeurd, dus daadwerkelijk klaar terwijl u wacht.

NB. Wij kunnen helaas geen transpondersleutels (lees autosleutels met startonderbreking) dupliceren.

CILINDERSLEUTELS

Abus, DOM, Nemef, Axa, Corbin, Iseo en Master Lock. Het zijn enkele van de slotenmerken waarvan wij praktisch alle cilindersleutels kunnen dupliceren. Wij hebben de meest voorkomende sleutels altijd in voorraad en mochten wij de betreffende cilindersleutel onverhoopt niet in voorraad hebben, kunnen wij deze meestal op bestelling leveren. Het betreft dan met name sleutels behorende bij cilindersloten voor deuren, maar bijvoorbeeld ook voor brievenbussen & postvakjes, hang- & discussloten, bijzetsloten en raambomen.

VOERTUIGSLEUTELS

Naast cilindersleutels dupliceren wij ook sleutels voor voertuigen zoals auto's en vrachtwagens. Dit betreft vooral de wat oudere modellen die geen startonderbreking bevatten. In dat geval werkt de sleutel wel, maar zal de auto niet starten. De sleutel kan in zo'n geval wel worden gebruikt om de deur te openen. Andere voertuigen waarvan wij sleutels dupliceren zijn de meeste scooters, fietsen en caravans en ook voor toebehoren als tankdoppen, skikoffers en fiets- & kettingsloten.

VEILIGHEIDS- EN SIERBESLAG

Om uw huis naar uw eigen eisen en die van bijvoorbeeld de verzekeringsmaatschappijen en het politiekeurmerk te kunnen beveiligen, bieden wij daarvoor zowel de sloten als het beslag. Wij hebben zowel eenvoudige (ongekeurde) cilinder- & bijzetsloten, alsook cilinders & bijzetsloten met politiekeurmerk. Datzelfde geldt voor het beslag. Wij hebben zowel eenvoudig deurbeslag (wat voornamelijk binnen gebruikt wordt) als veiligheidsdeurbeslag. Met het gebruik van zogeheten veiligheidscilinders en/of -bijzetsloten & veiligheidsbeslag kan u een inbraak voorkomen. Het wordt een potentièle inbreker op die manier in ieder geval een stuk lastiger gemaakt. Daar komt bij dat het tegenwoordig voor veel verzekeringsmaatschappijen een vereiste is uw huis te voorzien van veiligheidsbeslag voordat zij u als client willen aannemen.

Een andere (aanvullende) wijze om uw huis te beveiligen is via de zogeheten anti-inbraakstrips. Deze strips kunt u op uw deuren en/of ramen monteren, zodat er geen koevoet tussen de sponning kan worden geplaatst. Ook kan u een barrièrestang voor uw raam plaatsen, zodat een een inbreker niet door de raamopening past.

Voor uw interieur kunt ervoor kiezen om sierbeslag te plaatsen. Dit beslag voldoet niet aan één van de politiekeurmerken, maar is wel in allerlei materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Dit beslag hebben wij in klassiek en modern, in aluminium, RVS en messing. Tevens hebben wij de beschikking tot een uitgebreide exclusieve collectie sierbeslag welke wij uitsluitend op bestelling leveren. Voordeel hiervan is dat u de keuze hebt uit zeer exclusieve ontwerpen en dat u gegarandeerd bent van de hoogste kwaliteit. Deze is overigens ook leverbaar in veiligheidsuitvoering.

BOBI BRIEVENBUSSEN

Bestel bij ons uw Bobi brievenbus en ontvang 10% korting

Naast de eenvoudige en betaalbare brievenbussen van o.a. Brabantia leveren wij ook de exclusieve brievenbussen met de bekende Finse kwaliteit van Bobi. Deze brievenbussen kenmerken zich door het attractieve ontwerp en de enorme keuze in zowel kleur als uitvoering en natuurlijk de degelijkheid van de producten. Wij hebben in onze winkel slechts een aantal brievenbussen ter bezichtiging staan, maar omdat de showroom van Bobi zich op steenworp afstand van onze winkel bevindt, kunt u op die manier alle modellen uit de catalogus in hun showroom 'in het echt' aanschouwen. Wanneer u bij ons uw Bobi brievenbus en evt. accessoires bestelt, ontvangt u bij ons 5% korting op de adviesprijs. U kunt vervolgens de bestelde producten binnen enkele dagen bij ons in de winkel komen ophalen.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen of kunt u hier de catalogus van 2013 met prijzen bekijken.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen