ASSORTIMENT / SCHILDERARTIKELEN

Naast onze verfmengservice zijn er nog meer aspecten die zowel een professionele als een amateurschilder aan ons bindt. Zo hebben wij naast de professionele schilderslakken van Sigma ook een aantal collecties van consumentenverven. Daarnaast hebben wij alle schildersbenodigdheden om een goed eindresultaat te verkrijgen, zoals kwasten, rollers, schuurpapier, enz.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Schilderartikelen

VERFAANBOD

Naast onze verfmengservice zijn er nog meer aspecten die zowel een professionele als een amateurschilder aan ons bindt. Zo hebben wij naast de professionele schilderslakken van Sigma ook een aantal collecties van consumentenverven. Zo hebben wij de volledige Histor Perfect Finish collectie bestaande uit lakken en muurverven. Verder hebben wij van Histor ook watergedragen (acryl)lak en lak speciaal voor buiten (Exterior). Daarnaast hebben wij van Flexa de volledige Strak in de Lak collectie en de volledige collectie Couleur Locale acryl lakken. Aansluitend hebben wij ook, speciaal voor metaal en over roest, Hammerite producten, zoals de hoogglans en hamerslag lakken (zowel in pot als in spuitbus), primers, radiatorlakken en vernis. Verder hebben wij nog een betaalbare reeks spuitlakken in diverse RAL-kleuren en zinc-spray.

SCHILDERTOEBEHOREN

Uiteraard komt er bij schilderen meer kijken dan alleen de verf. Niet alleen moet de verf worden aangebracht aan de hand van een kwast of roller, maar ook het voorwerk is van belang. Ook in uw schildersbenodigdheden voorzien wij u volledig. Zo hebben wij een enorme collectie aan schuurpapier, zowel voor de meeste elektrische schuurmachines als handmatig gebruik. Daarnaast hebben wij natuurlijk artikelen als afplakband, afdekfolie & stucloper, verfkrabbers, reinigingsmiddelen (bijvoorbeeld St. Marc), etc. Voor het daadwerkelijk schilderen hebben wij zowel voor lakken op alkyd- als acrylbasis (alsook muurverf) een enorm aanbod aan patent- en platte kwasten, weggooikwasten, schuimrollen, vachtrollen & laksets en bijbehorende beugels & verlengstelen, verfbakjes, -emmers en -roosters.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen