ASSORTIMENT / SANITAIR

Zowel op het gebied van sanitair als loodgietertoebehoren zijn wij zeer breed gesorteerd. Of het nu gaat om sanitaire meng- of douchekranen, sifons en handdouches of om messing knelkoppelingen, kunststof tyleen koppelingen of PVC koppelstukken, wij leveren het allemaal uit voorraad en helpen u meedenken over hoe het geheel aan te sluiten.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Sanitair

KRANEN

Op het gebied van kranen hebben wij een beperkt, doch degelijk aanbod variërend van keukenmengkranen, eenhandsmengkranen, toiletkranen, tapkranen & wasmachinekranen tot handdouches, douchemengkranen en douchethermostaatkranen. Uiteraard hebben wij ook bijpassende onderdelen en hulpstukken om het geheel aan te sluiten, zoals perlators, verloopstukken, kraan- en doucheslangen, rubberen- & fiberringen, enz. Wij hebben hierin een balans gevonden tussen uitstekende kwaliteit en redelijke prijs.

OVERIGE SANITAIR

Verder hebben wij onderdelen voor de gootsteen, zoals sifons en afvoerpluggen, maar ook voor het toilet, zoals bijvoorbeeld toiletzittingen, vlotterkranen en reservoirs. Aanvullend hebben wij ook radiatorkranen (waaronder thermostatisch), stopkranen en kogelkranen. Ook hiervoor geldt, als u zich afvraagt of wij een bepaald artikel in ons assortiment hebben, is het antwoord meestal ja!

FITTINGEN

Op het gebied van messing & koperen fittingen hebben wij zowel knel- als soldeerfittingen. Daarvan hebben wij in ieder geval de meeste uitvoeringen vanaf een diameter van 10 mm tot en met 28 mm. Mocht de juiste maat en/of uitvoering er onverhoopt niet bij zitten, kunnen wij via de vele draadfittingen nagenoeg altijd alsnog tot de juiste maat en uitvoering komen. De koperen knelfittingen hebben wij zowel in de professionele VSH kwaliteit (welke door loodgieters uitsluitend worden gebruikt) als in een goedkopere consumentenkwaliteit. Deze fittingen zijn uitsluitend voor gebruik met koperen of CV-buis (welke wij uiteraard ook in voorraad hebben). Daarnaast hebben wij verloopkoppelingen om bijvoorbeeld van koper naar een flexibele leiding over te kunnen gaan.

Naast de koperen en messing koppelingen hebben wij bijvoorbeeld ook kunststof tyleen koppelingen, welke voor flexibele leiding kunnen worden gebruikt.
Naast de vele messing draadfittingen (zoals sokken, knieën, bochten, T-stukken, borstnippels, enz.), hebben wij ook de meeste maten en uitvoeringen in staal gegalvaniseerde uitvoering.

Ook op het gebied van PVC fittingen hebben wij een ruim aanbod. Zo hebben wij de buizen en bijbehorende moffen, bochten & T-stukken voor zowel riolering (vanaf 32 t/m 160 mm) als hemelwaterafvoer (70, 80 en 100 mm). De meeste uitvoeringen zijn als lijmfitting, maar een aantal hebben wij ook als schuiffitting. Kleinere maten hebben wij evt. in hoge druk PVC leiding en koppelstukken. Bijpassend hebben wij uiteraard zadels en montagetoebehoren alsook PVC (druk)lijmen.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen