ASSORTIMENT / PNEUMATIEK

Naast de gebruikelijke pneumatische machines & gereedschap bieden wij ook alle middelen om van begin tot einde uw luchtinstallatie aan te leggen, dus alle koppelingen & nippels voor de diverse aansluitmaten, leidingen & luchtslangen, reduceerventielen en mobiele compressoren, maar ook toebehoren zoals bandenpompen, verfspuiten en luchtpistolen. Onder de machines hebben wij o.m. boormachines, popnageltangen en ratels.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Pneumatiek

LUCHTGEREEDSCHAP

Wij hebben een aantal mobiele compressoren in voorraad, van compact & betaalbaar tot grotere uitvoeringen &capaciteiten. Daarnaast hebben wij een aantal pneumatische machines, waaronder boormachines, hakhamers, slagmoersleutels, ratelsleutels, tackers, popnageltangen en kitpistolen. Ander luchttoebehoren hebben wij o.m. in de vorm van blaaspistolen, bandenpompen en verfspuiten (zowel met onder- als bovenbeker).

LUCHTKOPPELINGEN

Wij hebben zowel kunststof insteekkoppelingen als messing snelkoppelingen, luchtnippels & draadfittingen. Dankzij ons enorme assortiment aan draadfittingen en luchtnippels is het mogelijk om vrijwel alle maten op wat voor wijze dan ook aan te sluiten. Daardoor kunnen wij u vrijwel altijd helpen. De kunststof insteekkoppelingen hebben wij in de maten 4 t/m 10 mm in allerlei uitvoeringen, waaronder rechte koppelingen, kniekoppelingen en T-stukken. De luchtkoppelingen en -nippels hebben wij voor zowel kleine & grote Orion passing als DIN/Euro passing en voor allerlei maten luchtslang.

LUCHTSLANGEN

Wij hebben allerlei soorten luchtslang, zowel op volle rol als los verkrijgbaar. Zo hebben wij aanvullend op de messing koppelingen gewapende luchtslang in de buitenmaten 6 t/m 13 mm. Aanvullend op de kunststof fittingen hebben wij ook kunststof PU luchtslang. Deze zijn wat buitenmaten betreft verkrijgbaar in 4 t/m 10 mm. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook spiraalslang en luchtslanghaspels.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen