ASSORTIMENT / LADDERS & TRAPPEN

Tot grote hoogte komt men in de meest letterlijke zin van het woord alleen met een ladder of een trap. Nu hebben wij enkele ladders en reformladders, maar ook telescopische ladders en vouwladders. Voor binnengebruik hebben wij een aantal huishoudtrappen en ARBO gekeurde trappen. Verder hebben wij uiteraard ook accessoires zoals een muurafhouder en trapvoeten.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Ladders & trappen

LADDERS

Wij hebben op het gebied van aluminium reformladders zowel 2-delige als 3-delige ladders, waarmee een maximale hoogte van ruim 7 meter bereikt kan worden. De meeste van deze reformladders kunnen niet alleen als schuifladder gebruikt worden, maar ook vrijstaand. Daarnaast hebben wij enkele ladders, maar ook vouwladders en telescopische ladders. Zo'n telescopische ladder is ingeschoven slechts 77 cm hoog, maar is uitgeschoven maar liefst 3,20 meter hoog. Ideaal dus wanneer er weinig opbergruimte voorhanden is. Daarnaast hebben wij ook accessoires zoals bijvoorbeeld muurafhouders, ophangbeugels en gevelrollen.

Deze ladders zijn van uitstekende kwaliteit en van bekende merken als bijvoorbeeld Altrex.

TRAPPEN

Voor binnen- uit buitengebruik (bijvoorbeeld in de tuin) hebben wij een reeks aluminium huishoudtrappen van 2-treeds tot 8-treeds in verschillende prijsklassen en kwaliteiten, waaronder van het merk Altrex. Daarnaast hebben wij ook ARBO gekeurde trappen die bijvoorbeeld in werkplaatsen en op bouwterreinen zijn toegestaan voor gebruik. Uiteraard hebben wij ook de losse trapvoeten ter vervanging op voorraad liggen.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen