ASSORTIMENT / IJZERWAREN

Dit is onze meest uitgebreide productgroep. Deze bestaat voornamelijk uit bevestigingsmiddelen (bijv. bouten, moeren, ringen, verankeringen, dragers, schroeven, enz.), aandrijvingstechniek (bijv. wielen, kogellagers en kettingwielen) en vele andere artikelen, waaronder aluminium en kunststof profielen. Dit alles leveren wij uiteraard uit voorraad. Een uitgebreidere beschrijving vindt u hieronder.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

IJzerwaren

BEVESTIGINGSMIDDELEN

De bevestigingsmiddelen bestaan voor het overgrote deel uit producten van industriële kwaliteit, zoals bouten (tap-, zeskant-, oog-, binnenzeskant-, slot- en houtdraadbouten), moeren (zeskant-, borg-, koppel-, oog- en rampamoeren), ringen (sluit-, (tand)veer- en carrosserieringen, seeger- en andere borgringen), pluggen (muur-, gasbeton-, hollewand- en gipskartonpluggen), verankeringen (keilbouten, chemische-, keil- en hollewandankers), schroeven (spaanplaat- & houtschroeven met platverzonken- of cilinderkop, parkers & zelftappers met platverzonken-, cilinder- of lenskop en schroefhaken, -ogen en -duimen) en nagels (draadnagels blank & verzinkt, asfaltnagels en draadkrammen).

Al deze artikelen zijn bij ons zowel los als in grootverpakking verkrijgbaar. De meeste van deze artikelen bieden wij ook aan in consumentenverpakkingen van degelijke kwaliteit met een lager aantal en lagere prijs. Naast verzinkt zijn de meest gangbare artikelen (nagels uitgezonderd) tevens in meerdere maten verkrijgbaar in RVS (roestvrijstaal).

Aanvullend hebben wij verzinkte stoel-, raam-, drempel- en versterkingshoeken, hoek-, storm-, muurplaat- en spouwankers, raveel-, regel- en balkdragers, koppelankers, -platen en -strips en plankdrager- & ophangsystemen.

Verder hebben wij vele maten scheeps-, voet- en sierketting, staalkabel, noodschakels, harp- en D-sluitingen, paniek-, karabijn- en S-haken, lasthaken, draadspanners, katrollen, staaldraadklemmen, puntkousen, enz.

AANDRIJVINGSTECHNIEK

Ook op het gebied van aandrijvingstechniek hebben wij een breed aanbod aan industriële producten. Onze bok- en zwenkwielen hebben wij in allerlei grootten en uitvoeringen, oplopend van een diameter van ø16 mm tot maar liefst 200 mm en als zwenkwiel met of zonder rem. Daarnaast hebben wij ook kruiwagenwielen en losse binnen- en buitenbanden.

Wij hebben de volledige 6000-, 6200- en 6300-series van de stof- & spatwaterdichte kogellagers in voorraad van uitsluitend de best verkrijgbare kwaliteit, alsook de meeste mini-kogellagers. Aansluitend hebben wij ook oliekeerringen, naaldlagers, kegellagers en taatslagers, bloklagers en lagerblokken.

Daarnaast hebben wij ook een sortering kettingwielen, rollenketting en bijbehorende schakels, inlegspieën, vetnippels en trillingsdempers.

OVERIGE IJZERWAREN

Tot slot hebben wij een brede sortering van aluminium en kunststof profielen, waaronder platstrip, hoek- en U- profiel, enz. Overige ijzerwaren betreffen nog trek- en drukveren in allerlei maten, kunststof inslag- en omsteekdoppen, sterknoppen, machinegrepen & kogelknoppen, een uitgebreid assortiment aan meubelbeslag (handgrepen, knoppen en jashaken) en kast- en gordijnroedes. Dit alles leveren wij uiteraard uit voorraad.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of wij een bepaald artikel in ons assortiment hebben, is het antwoord meestal ja! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

STERKE MERKEN

Onze ijzerwaren zijn grotendeels van industriële kwaliteit. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld kwaliteitsschroeven van ABC-SPAX in grootverpakking leveren. Dit zijn schroeven die niet alleen erg duurzaam en solide zijn, maar ook nog eens soepel het materiaal ingaan. Onze nylon pluggen zijn van Fischer, ook al zo'n vertrouwde naam.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen