ASSORTIMENT / ELEKTRA

Van groepenkast tot contactdoos, van spaarlamp tot TL-buis, van penlite batterij tot knoopcel, van stekkerdoos tot kabelhaspel, van rookmelder tot bouwlamp en van beldrukker tot draadloze gong. Ook op het gebied van electra zijn wij enorm compleet gesorteerd. Zowel voor het huishouden als voor bedrijven hebben wij alle benodigde materialen op de plank liggen in diverse uitvoeringen en prijsklassen. Enkele blikvangers zijn bijvoorbeeld krimpkous, Mag Lite & LED-zaklampen en het enorme lampenaanbod.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Elektra

SCHAKEL- EN INSTALLATIEMATERIAAL

Aan de hand van ons assortiment kunt u van A tot Z een volledige elektrische installatie aanleggen. Zo hebben wij vele soorten kabels & snoeren zowel op volle rol als los of in kleinverpakking verkrijgbaar, waaronder neopreen H07RN-F snoer (welke voornamelijk voor krachtstroom wordt gebruikt), XMVK kabel (met name voor buitengebruik), YMVKAS (voor buitengebruik en met stalen mantel), VMVL snoer (voor reguliere stroomverbindingen zoals verlichting en apparatuur) en VD-installatiedraad (voor aanleg van elektrische installaties en bedrading binnenshuis). Bijpassend hebben wij ook allerlei stekkermateriaal waaronder krachtstroom (of CEE-) stekkers, rubberen & PVC stekkers en zekeringmateriaal, waaronder glas-, steek- en smeltzekeringen.

Aanvullend hebben wij een compleet assortiment aan inbouw- en opbouwschakelmateriaal (waaronder ook spatwaterdicht), zoals contactdozen, schakelaars, dimmers en combinaties. Uiteraard hebben wij ook alle benodigdheden, zoals kroonstrips, lasklemmen & -doppen, kabelschoenen, kabelgootjes en -clips, installatiebuizen en bijbehorende klemmen, kabel- en inbouwdozen, isolatietape, krimpkous, etc.
Tot slot hebben wij diverse audio-, video-, telefoon- en netwerkcomponenten, waaronder diverse stekkers en snoeren, zo ook voor uw digitale televisie- en/of internetaansluitingen en bijvoorbeeld ook gongen & beldrukkers, rook- & combimelders en meetapparatuur.

VERLICHTING

De afgelopen jaren is er veel veranderd door de opkomst van zowel de spaar- als de LED-lamp. Mensen zijn zich meer dan ooit bewust van de duurzaamheidsvoordelen en kostenbesparingen die dit soort lampen met zich meebrengen. Hier hebben wij ons aanbod geleidelijk op aangepast. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan spaarlampen, zowel in kleine E17 & grote E27 als overige fittingen en diverse uitvoeringen, dus bijvoorbeeld in softone & flame, zowel in kogel- als kaarsmodel.
Is een spaarlamp u nog niet duurzaam genoeg? Ook op het gebied van de nog veel zuinigere LED-lampen zijn wij goed gesorteerd. Deze lampen zijn een stuk duurder in aanschaf, maar zijn tevens vele malen zuiniger en hebben inmiddels net zo veel lichtopbrengst.
Voor diegenen die de voorkeur geven aan de ouderwetse gloeilamp blijven wij, zo lang deze leverbaar is, een assortiment aan heldere gloeilampen in voorraad houden. Inmiddels zijn er echter ook halogeen spaarlampen leverbaar. Deze lijken zowel qua uiterlijk als qua lichtopbrengst enorm op de ouderwetse gloeilamp en zijn ook een stuk goedkoper dan de reguliere spaarlamp, maar u bespaart hiermee toch een beetje op uw energieverbruik.

Naast de diverse losse lampen hebben wij een reeks verlichtingsarmaturen in voorraad. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bouwlampen, TL-balken, halogeen inbouwsets, plafonnières, plafondspots, noodverlichting, buitenlampen en losse lamphouders & fittingen.

Verder hebben wij een uiteenlopend assortiment aan zaklampen. De bekendste hiervan zijn de robuuste Mag Lite zaklantaarns. Deze kenmerken zich door hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast hebben wij een aantal zeer krachtige, maar compacte LED-zaklampen van het merk Olight. Deze zijn kostbaarder dan conventionele zaklampen, maar hebben een ongekende lichtopbrengst. Verder hebben wij uiteraard ook een reeks goedkopere zaklampen en evt. losse reservelampjes.

BATTERIJEN

Wij hebben de gangbare batterijen in diverse kwaliteiten en prijsklassen, zowel oplaadbaar als normaal van merken als Duracell, Varta en Philips. Daarnaast hebben wij de meeste knoopcellen in voorraad en vele andere (minder gangbare) batterijen die doorgaans gebruikt worden voor bijvoorbeeld afstandbedieningen, rekenmachines, horloges, enz. Uiteraard hebben wij daarbij ook batterijladers en overig toebehoren.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen