Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat geldt zeker wanneer u aan een klus werkt. Het is dan ook een stuk veiliger & verstandiger om uzelf te beschermen door middel van de juiste hulpmiddelen. Denk hierbij aan de juiste veiligheidsschoenen, -bril, werkhandschoenen en bijvoorbeeld een stofmasker of gehoorbeschermer. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen, want door eenvoudig de juiste maatregelen te treffen voorkomt u blijvende schade aan uw gezondheid en voorkomt u onnodige kosten voor u en uw personeel.

Onthoudt u in ieder geval één principe. Als u zich afvraagt of Havelaar Moerkapelle een bepaald artikel in het assortiment heeft, is het antwoord meestal "Havelaar Heeft Het"! Mocht u onverhoopt nog vragen hebben over specifieke artikelen uit ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op.

Bescherming

VEILIGHEIDSSCHOENEN

Wij hebben een enorm aanbod aan werkschoenen in diverse prijsklassen en uitvoeringen van diverse merken, waaronder Blackstone. Zo hebben wij hoge en lage modellen, met of zonder kruipneus, conventioneel of sportief, zwart of bruin. Naast de kwaliteitsschoenen van Blackstone hebben wij ook een aantal modellen in goedkopere uitvoering. Daarnaast hebben wij ter onderhoud ledervet, lederspray, veters en zolen.

Naast de veiligheidsschoenen hebben wij ook veiligheidslaarzen en -klompen. Deze bevatten ook een stalen neus en zijn dus ook geschikt voor het werk. Daarnaast hebben wij ook gewoon houten- en schoenklompen zonder stalen neus, net als laarzen.

OVERIGE VEILIGHEIDSARTIKELEN

Naast de juiste schoenen is het, afhankelijk van het type klus, belangrijk de juiste voorbereidingen te treffen om de werkzaamheden voor u en uw omgeving zo veilig mogelijk te maken en op die manier ongelukken te voorkomen. Dat doet u door u aan te kleden met de juiste hulpmiddelen. Wanneer u bijvoorbeeld gaat slijpen, is het noodzakelijk om een veiligheidsbril, werkhandschoenen en gehoorbeschermers te dragen. De slijpschijf kan bijvoorbeeld breken en het slijpgeluid kan in korte tijd permanente gehoorschade veroorzaken. Wanneer u een bouwplaats betreed wordt u vaak verplicht om u aan te kleden met veiligheidsschoenen, een veiligheidshelm en -vest. Wanneer u verf gaat spuiten of met chemische stoffen werkt, is het verstandig om een stofmasker of zelfs een halfmasker te dragen om te voorkomen dat u schadelijke stoffen inademt. Verder hebben wij bijvoorbeeld ook lastoebehoren als lashandschoenen, lasbrillen, -kappen, & -helmen, maar ook gelaatschermen, kniebeschermers, etc.

Ook op het gebied van kleding hebben wij het een en ander. Zo hebben wij bijvoorbeeld regenpakken in een aantal prijsklassen en kwaliteiten, maar ook (las)overalls, stofjassen, werkjassen en bodywarmers.

Sleutels Kogellagers Luchtfittingen Boorschroeven Harpsluitingen